“Dans in Beweging”

Woensdag 7 juni werd het podium van CC Palethe ingenomen door de dansleerlingen van de Kunstacademie. Om de lagere graad af te sluiten brachten de leerlingen een dansante klassieke balletles op het podium,…“Dans in Beweging”

15-06-2017 15:23 – Ingezonden door Jean Vandijck – Foto’s Jean Vandijck

Woensdag 7 juni werd het podium van CC Palethe ingenomen door de dansleerlingen van de Kunstacademie. Om de lagere graad af te sluiten brachten de leerlingen een dansante klassieke balletles op het podium, deskundig op de piano begeleid door de vaste begeleiders Thomas Peeters en Martijn Van Den Dungen. In het tweede deel van de voorstelling lieten de leerlingen een aantal pareltjes van choreografieën zien.
Deze choreo’s werden gecreëerd tijdens de lessen dansatelier en zijn vaak een resultaat van de samenwerking tussen leerkracht en leerlingen!  Ook de cross-over met de studierichting muziek en theater is tijdens deze voorstelling zeer aanwezig, want er wordt ook door de dansleerlingen live muziek gemaakt en gedichten worden voorgedragen. Dit alles om de choreografieën te versterken!

Powered by Blog Grabber