De Constghesellen exposeert

Kunstgroep De Constghesellen organiseert vanaf vrijdag 23 juni de tentoonstelling ‘on Even-Wicht ig’ in De Vliering (2e verdiep) van Oud Dommelhof. Oud Dommelhof ligt aan de Toekomstlaan 5 in Neerpelt….De Constghesellen exposeert

23-06-2017 09:44 – Ingezonden door Redactie

Kunstgroep De Constghesellen organiseert vanaf vrijdag 23 juni de tentoonstelling ‘on Even-Wicht ig’ in De Vliering (2e verdiep) van Oud Dommelhof. Oud Dommelhof ligt aan de Toekomstlaan 5 in Neerpelt. Bart van Gerwen, Hilde Verhaeren, Marleen Verhaeren, Martine Vliegen, Lut Bloemen en Rikie Manders heten u van harte welkom op 23, 24 en 25 juni en op 1 en 2 juli. Beeldend kunstenares Hedwig Theeuwen is ook te gast op de expositie. Voor de openingstijden zie: www.deconstghesellen.be

Powered by Blog Grabber