De Huiskamer “De Rode Draad”

“De Rode Draad” is een plek waar bewoners uit Maarheeze en omgeving elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten om een gezellig kopje koffie te drinken of om samen activiteiten te ondernemen.De Huiskamer “De Rode Draad”

05-06-2017 10:23 – Ingezonden door Redactie

“De Rode Draad” is een plek waar bewoners uit Maarheeze en omgeving elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten om een gezellig kopje koffie te drinken of om samen activiteiten te ondernemen. De deuren van “De Huiskamer” staan open voor iedereen die sociale aansluiting zoekt, waardoor meedoen in de samenleving toegankelijker wordt.?Voor bewoners is het een prettigere plek om over problemen te praten dan bijvoorbeeld thuis aan de keukentafel. Maatschappelijke problemen kunnen door deze samenwerking snel gesignaleerd en/of voorkomen worden. Dit bevordert de leefbaarheid, veiligheid en samenhang in de wijk. “De Huiskamer” is een plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en waar de mogelijkheid bestaat om persoonlijke kwaliteiten te ontdekken en om deze verder te ontwikkelen, waardoor een gevoel van eigenwaarde gecreëerd wordt. Tevens bestaat er de mogelijkheid om zelf activiteiten op te zetten, uiteraard geheel vrijblijvend. ?Er ‘zijn’ is genoeg. Openingstijden maandag van 15.00 tot 19.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Powered by Blog Grabber