De Marathon de musical in Parktheater Eindhoven

Op 29 en 30 september komt De Marathon de musical naar het Parktheater in Eindhoven. Van deze filmhit over vier garagemonteurs is een musical gemaakt en vanaf augustus weer te zien door heel Nederland….De Marathon de musical in Parktheater Eindhoven

14-09-2017 14:16 – Ingezonden door Redactie

Op 29 en 30 september komt De Marathon de musical naar het Parktheater in Eindhoven. Van deze filmhit over vier garagemonteurs is een musical gemaakt en vanaf augustus weer te zien door heel Nederland.

Gerard, Nico, Kees en Leo – vier Rotterdamse garagemonteurs – sleten tot voor kort hun dagen met moorkoppen, bier en klaverjassen. Als Gerards garage failliet dreigt te gaan, komen de mannen op het lumineuze idee om gesponsord de marathon te lopen. Een ontroerende musical, naar de gelijknamige filmhit, vol humor. Over vriendschap, liefde en de sores van vier underdogs met het hart, maar vooral de tong, op de juiste plek. Herkenbaar, tragikomisch en oer-Hollands. De cast bestaat o.a. uit John Buijsman, Dennis Willekens, Kees Boot, Jelka van Houten en Lucretia van der Vloot. Muziek is gemaakt door Thomas Acda. Voor meer info en tickets surf snel naar www.parktheater.nl

Powered by Blog Grabber