Derde editie Heilandgames ks Heiknuuters

Heb je de sfeerbeelden gezien op Horizon TV van vorig jaar, zo niet kijk dan vlug op Youtube ze zijn nog steeds live. Na het zien van deze unieke beelden wil je natuurlijk meedoen… en dat kan! KS de…Derde editie Heilandgames ks Heiknuuters

19-06-2017 09:07 – Ingezonden door Redactie

Heb je de sfeerbeelden gezien op Horizon TV van vorig jaar, zo niet kijk dan vlug op Youtube ze zijn nog steeds live. Na het zien van deze unieke beelden wil je natuurlijk meedoen… en dat kan! KS de Heiknuuters houdt namelijk voor de derde keer de Heilandgames voor teams van 5 personen. De Heilandgames zijn niet zwaar, maar vooral leuk, gezellig en uniek! Zorg dat je een team samenstelt en erbij bent. Supporters zijn natuurlijk ook van harte welkom. Een team bestaat uit een mix van of alleen heren, dames en kinderen vanaf de leeftijd van 10 jaar. De aanmeldingen lopen voorspoedig! Inschrijven kan tot 22 juni onder vermelding van naam en leeftijd deelnemers team per e-mail aan heilandgames@gmail.com
Kosten €5,- per team te betalen voor aanvang van de spelen. Locatie; de Hei Wei achter de St. Andreasschool in Dorplein. Voor een drankje en eten is tegen vergoeding gezorgd zodat we er samen een onvergetelijk Schots / Dorpleins feest van kunnen maken. Super DJ Erwin zorgt voor sfeermuziek. Zin in spektakel, kom dan op 24 juni om  14 uur naar de Heilandgames!  

Powered by Blog Grabber