Diamanten bruiloft Bloemen-Cuyvers

“Groot feest deze namiddag in de Hoekstraat, waar Nol Bloemen en Tilleke Cuyvers bezoek kregen van een delegatie van het schepencollege ter gelegenheid van hun diamanten bruiloft. Nol werkte meer dan 40…Diamanten bruiloft Bloemen-Cuyvers

10-09-2017 17:17 – Ingezonden door Redactie

“Groot feest deze namiddag in de Hoekstraat, waar Nol Bloemen en Tilleke Cuyvers bezoek kregen van een delegatie van het schepencollege ter gelegenheid van hun diamanten bruiloft. Nol werkte meer dan 40 jaar op Overpelt Fabriek, terwijl Tilleke thuis zorgde voor het huishouden. En dat was een heel werk, want met maar liefst vijf dochters was het een druk maar gezellig gezin. Vele jaren woonden Nol en Tilleke op de Boelehoef, maar vijf jaar geleden verhuisden ze naar hun mooie en rustig gelegen appartement in de Hoekstraat. Ondertussen zijn er ok al 6 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen, die allemaal zullen meevieren met hun 60-jarig huwelijk. Gefeliciteerd!”

Powered by Blog Grabber