Digitaal café Budel

Hoe werkt mijn tablet? Hoe zet ik een e-book op mijn e-reader? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? Tijdens het digitale caf?é van de bibliotheek kunt u vragen stellen over internet, apps, tablet…Digitaal café Budel

12-09-2017 09:17 – Ingezonden door Redactie

Hoe werkt mijn tablet? Hoe zet ik een e-book op mijn e-reader? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? Tijdens het digitale caf?é van de bibliotheek kunt u vragen stellen over internet, apps, tablet of smartphone. Aan medewerkers van Bibliotheek De Kempen, aan vrijwilligers én aan andere bezoekers.

Over de vele mogelijkheden van de digitale bibliotheek kunnen ze natuurlijk ook alles vertellen. Bijvoorbeeld over het reserveren en verlengen van boeken via de online catalogus van de bibliotheek, de app Bibliotheek Wise gebruiken, het maken van verlanglijstjes, leren hoe u e-books op tablet of e-reader kunt zetten of hoe je de apps van de bibliotheek kan downloaden en gebruiken. Het Digitaal Café gaat door op 20 september in de bibliotheek van Budel van 13.30-15.30 uur aan de Rubenslaan 1 in Budel. Breng zo mogelijk uw tablet, telefoon, of laptop mee.

Powered by Blog Grabber