Distributiecentrum Heylen in Weert

Investeerder Groep Heylen uit Belgie gaat een distributiecentrum ontwikkelen op bedrijventerrein Kampershoek 2.0 in Weert. De bouw start naar verwachting medio 2018. Groep Heylen kiest voor Weert vanwege de strategische ligging. Zowel logistiek gezien als vanuit het oogpunt van arbeidspotentieel. De…Distributiecentrum Heylen in Weert

18-06-2017 12:36 – Ingezonden door Redactie

Investeerder Groep Heylen uit Belgie gaat een distributiecentrum ontwikkelen op bedrijventerrein Kampershoek 2.0 in Weert. De bouw start naar verwachting medio 2018. Groep Heylen kiest voor Weert vanwege de strategische ligging. Zowel logistiek gezien als vanuit het oogpunt van arbeidspotentieel. De locatie is gunstig, aan de A2 en dichtbij de multimodale terminal in Budel-Dorplein. Personeel wordt niet alleen vanuit Weert aangetrokken, maar vanuit de bredere regio. Daar valt ook Cranendonck en de Belgische regio Hamont-Achel onder. Wethouder Frans van Eersel (Economische Zaken) van Weert is enthousiast: “De vestiging is goed voor de werkgelegenheid, zowel regionaal als lokaal. Ik verwacht dat er zo’n 500 arbeidsplaatsen ontstaan”.

Powered by Blog Grabber