Doe mee aan de “Grote Prijs van Cranendonck”

Ben je lid van een wielerclub of een liefhebber die regelmatig op zondagmorgen een ritje rijdt? Ben je tenminste 16 jaar en niet in het bezit van een KNWU-licentie? Dan kun je nu, net als de profs, meedoen…Doe mee aan de “Grote Prijs van Cranendonck”

03-06-2017 08:50 – Ingezonden door Redactie – Foto: Kempenfoto

Ben je lid van een wielerclub of een liefhebber die regelmatig op zondagmorgen een ritje rijdt? Ben je tenminste 16 jaar en niet in het bezit van een KNWU-licentie? Dan kun je nu, net als de profs, meedoen met de Mijl van Mares. Op zaterdag 29 juli, de eerste zaterdag na de Tour (!), is de “Grote Prijs van Cranendonck” het voorprogramma van de professionals. De Grote Prijs van Cranendonck wordt mede mogelijk gemaakt door La Marquise – Budel.

Nieuw bij De Mijl
De organisatie van De Mijl organiseert dit jaar het nieuwe wieleronderdeel de “Grote Prijs van Cranendonck”. Een teamwedstrijd, waarbij de teams bestaan uit 4 personen en rijden over het prachtige officiële wedstrijdparcours van “De Mijl”. De “Grote Prijs van Cranendonck” is een wedstrijd over 45 minuten plus drie ronden. De tijd van de  3e gefinishte renner van je team is bepalend voor de einduitslag.
 
Wisseltrofee of premieronde-winnaar?
Er zijn mooie prijzen te winnen! Uiteraard een beker en huldiging op het podium voor de nummers drie, twee en één. Het winnende team wordt bovendien winnaar van de prachtige wisseltrofee “De Grote Prijs van Cranendonck”. Alle gefinishte deelnemers uit de eerste drie teams van de einduitslag krijgen  een medaille uitgereikt. Naast de teamprijzen zijn er ook individuele prijzen te winnen. Er worden namelijk twee premieronden verreden waarbij individueel gesprint wordt voor de plaatsen 1, 2 en 3. Ben jij één van de drie snelste renners van een premieronde? Dan win je consumptiebonnen voor een nog leuker feestje na je sportieve prestatie.

Doe mee!
Wil jij meedoen? Schrijf je dan bij voorkeur in als team van vier personen. Indien je geen volledig team van 4 personen kunt vormen, dan is er ook de mogelijkheid om je met 1, 2 of 3 personen in te schrijven. De organisatie zal dan proberen om van hieruit (volledige) teams van 4 personen samen te stellen. Deelnemer 1 van ieder inschrijfformulier is contactpersoon. Het inschrijfformulier en deelnamereglement staan op www.mijlvanmares.nl.
 
Korting
Aanmelden vóór 1 juli is extra aantrekkelijk. De kosten bedragen dan € 10,00 per deelnemer. Na 1 juli betaal je € 12,50 per persoon. Voor dit bedrag ben je tevens verzekerd. Wacht niet te lang, want er kunnen overeenkomstig de KNWU-richtlijnen slechts 100 personen deelnemen! Wil je meer weten? Kijk dan op www.mijlvanmares.nl.

Powered by Blog Grabber