Een eerste jubileum voor Sterksel Kermis

Het zonnetje is besteld, de kermisexploitanten hebben er weer zin in en een lang Pinksterweekend ligt in het vooruitzicht. Kortom: We mogen weer aftellen tot Sterksel Kermis! Alweer voor het vijfde jaar ligt de organisatie in handen van Stichting Leuk op Sterksel, die ook dit jaar weer hun uiterste best…Een eerste jubileum voor Sterksel Kermis

01-06-2017 13:05 – Ingezonden door Redactie

Het zonnetje is besteld, de kermisexploitanten hebben er weer zin in en een lang Pinksterweekend ligt in het vooruitzicht. Kortom: We mogen weer aftellen tot Sterksel Kermis! Alweer voor het vijfde jaar ligt de organisatie in handen van Stichting Leuk op Sterksel, die ook dit jaar weer hun uiterste best doen om er een mooi feestje van te maken. Voor zowel jong als oud. Op 3, 4 en 5 juni zal het kerkplein daarom weer voor één weekend lang worden omgetoverd tot kermisplein, waarbij ook jij – bij deze – van harte welkom bent in een van de attracties, op het terras of ’s avonds in de feesttent.
Op zaterdagmiddag zal worden afgetrapt met een gezellige kindermiddag, maar natuurlijk ben je ook op zondag welkom met het hele gezin. Al is het maar om te snoepen van die overheerlijke oliebollen! Daarnaast beloven ook de avonden volop vertier met aan het roer onder andere de feestbands RATS en Black Cadillac, DJ Mark de Louw en Feest DJ’s Mart en Pantaloni. Zij gaan er gegarandeerd voor zorgen dat de voeten van de vloer gaan, de handen in de lucht en het dak er vanaf! We kunnen inmiddels wel spreken van een traditie om de kermis goed af te sluiten: de maandagmiddag staat namelijk wederom bol van de muziek uit eigen omgeving!

Powered by Blog Grabber