Eerste competitiewedstrijden badmintonclub Budel

Zondag 17 september staan de eerste competitiewedstrijden van het nieuwe seizoen gepland.  BC Budel 1 is nog vrij, want hun 1ste wedstrijd is verplaatst naar 22 oktober. Daarom zullen zondag alleen team 2 en team 3 in De Zuiderpoort om 10 uur paraat staan om te proberen de eerste punten in eigen huis…Eerste competitiewedstrijden badmintonclub Budel

15-09-2017 14:04 – Ingezonden door Redactie

Zondag 17 september staan de eerste competitiewedstrijden van het nieuwe seizoen gepland.  BC Budel 1 is nog vrij, want hun 1ste wedstrijd is verplaatst naar 22 oktober. Daarom zullen zondag alleen team 2 en team 3 in De Zuiderpoort om 10 uur paraat staan om te proberen de eerste punten in eigen huis te houden.
Budel 1 speelt dit jaar een klasse hoger: in de hoofdklasse, afdeling 2 van Noord-Brabant. Na het kampioenschap van vorig seizoen hopen de spelers om dit jaar in deze klasse te kunnen blijven. Het team bestaat uit Caroline Kerbusch, Annemie Janssen, Diane Kerkhofs, Perry Brom, Roel Damen en Eddy Duprée.
Team 2 en 3 spelen in de Limburgse regiocompetitie en mogen dus zondag al aantreden.
Team 2 speelt in de gemengde competitie, afdeling 6 en bestaat uit Lara Rutten, Femke van den Bosch, Kevin Bukkems en Tim Hendriks. Zij spelen zondag tegen BC United 3 uit Venlo.
Team 3 is een jeugdteam dat speelt in de klasse jeugd tot 15 jaar, afdeling 3. Dat team bestaat alleen uit jongens: Milan Looymans, Thomas Levendig, Siem van Cranenbroek, Sepp Vlassak en Stan van Steenbergen (reservespeler). Zij zullen spelen tegen BCG Beek 4 uit Beek.
De vereniging wenst alle teams veel succes toe in dit nieuwe seizoen en hoopt dat ze met veel plezier hun wedstrijden zullen spelen.
Heb je interesse om deze leuke sport ook eens te proberen: meld je aan bij Ans Goossens (0031 495 494329 of 0031 6 51626917) of Eddy Duprée (0031 6 52300975) of kom op woensdagavond of zondagmorgen naar sporthal De Zuiderpoort. Alle informatie op de website: www.bcbudel.nl

Powered by Blog Grabber