Eetpunt Oranjeflat Weert zoekt nog enkele vrijwilligers

In het Eetpunt van de Oranjeflat wordt aan mensen uit de flat zelf en omwonenden dagelijks, uitgezonderd de zaterdag, een smaakvol driegangen menu geserveerd. Het betreft merendeels oudere bewoners die niet meer zo goed in staat zijn zelf een maaltijd te bereiden, of die het gezellig vinden om samen…Eetpunt Oranjeflat Weert zoekt nog enkele vrijwilligers

06-06-2017 08:42 – Ingezonden door Redactie

In het Eetpunt van de Oranjeflat wordt aan mensen uit de flat zelf en omwonenden dagelijks, uitgezonderd de zaterdag, een smaakvol driegangen menu geserveerd. Het betreft merendeels oudere bewoners die niet meer zo goed in staat zijn zelf een maaltijd te bereiden, of die het gezellig vinden om samen met anderen te eten en een praatje te maken.
Voor het uitserveren van deze maaltijden is het Eetpunt nog op zoek naar enkele vrijwilligers voor op de donderdag en één keer in de maand op de zondag. Dit vrijwilligerswerk vraagt 2 uurtjes per dag nl. van 11.30 tot 13.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zelf aangeven op welke dag ze de werkzaamheden willen verrichten. Is dit vrijwilligerswerk iets voor u, geef u dan op bij Mieke Crolla van Punt Welzijn, tel.  0495-697900. De werkzaamheden maken onderdeel uit van het vrijwilligersbeleid van Punt Welzijn.

Powered by Blog Grabber