Fietstocht Pasar

De leden van Pasar Hamont-Achel vertrokken naar Daun in de Eifel om er met huurfietsen de Maare-Moselradweg af te gaan fietsen. Deze 60 km lange fietsroute loopt over een oude spoorweg en dit meestal in…Fietstocht Pasar

11-09-2017 08:48 – Ingezonden door Redactie

De leden van Pasar Hamont-Achel vertrokken naar Daun in de Eifel om er met huurfietsen de Maare-Moselradweg af te gaan fietsen. Deze 60 km lange fietsroute loopt over een oude spoorweg en dit meestal in dalende lijn tot aan de Moezel. Eenmaal in Berkastel kon men in de binnenstad van dit pittoreske stadje met zijn vele typische vakwerkhuizen genieten van de grootste wijnfeesten aan de Midden-Moezel. Om 21.00 uur begon het vuurwerk welk van boven op de burchtruïne en van onder aan de Moezel werd afgeschoten. Een half uur lang duurde dit mooie spektakel onder het nuttigen van menig wijntje. Op 24 september organiseert Pasar Hamont-Achel haar jaarlijks rondje Hamont-Achel. Dit jaar vertrekken we aan de Tomp omdat het een samenwerking is met CHAP’EAU. Kijk eens op de websites het is zeker de moeite waard gezien er van alles te beleven en te ontdekken valt. Meer info op www.pasar.be/hamont-achel  en op www.chap-eau.be.

Powered by Blog Grabber