Fietsweekend Femma

Hierbij een verslag van ons geslaagd fietsweekend naar het pittoreske Oirschot. Het was weer een topper !  De weergoden waren ons ook weer goedgezind en het fietsgroepje van 12 dames was een gezellig clubje….Fietsweekend Femma

05-06-2017 11:07 – Ingezonden door Redactie

Hierbij een verslag van ons geslaagd fietsweekend naar het pittoreske Oirschot. Het was weer een topper !  De weergoden waren ons ook weer goedgezind en het fietsgroepje van 12 dames was een gezellig clubje. We verbleven 3 dagen in Hotel De Kroon met een super tof Hotel-Team ! De eerste dag fietsten we een 70 km met een pick-nick stop op Eindhoven Airport, tweede dag 50 km naar de brouwerij van “La Trappe” en de terugreis => 60 km met een gezellige afsluiter bij het Forum. Iedereen was super tevreden ??

Powered by Blog Grabber