Flavours festival: ‘knallen en lallen voor iedereen’

Omdat smaken verschillen en Stichting Budel Dance Events (BDE) de doelgroep wil verbreden, is gekozen voor een nieuw concept en een nieuwe naam. Flavours Festival gaat op zaterdag 22 juli knallen met diverse…Flavours festival: ‘knallen en lallen voor iedereen’

24-06-2017 12:00 – Ingezonden door Redactie

Omdat smaken verschillen en Stichting Budel Dance Events (BDE) de doelgroep wil verbreden, is gekozen voor een nieuw concept en een nieuwe naam. Flavours Festival gaat op zaterdag 22 juli knallen met diverse muziekstijlen voor iedereen!
De naam Flavours is heel bewust gekozen. Meer smaken zorgen voor een veelzijdiger festival dat voor een breed publiek aantrekkelijk is. ‘’We willen een festival wat voor iedereen toegankelijk moet zijn en waar iedereen het naar zijn zin heeft’’ aldus Thijs Bakermans.
Dat de ambitie van Budel Dance Events groot is, blijkt wel uit de keuze voor de ingeslagen nieuwe weg. Op de Rush stage is gaat Flavours naast de vetste house beats (oa met Dj DAANI, Outsiders), ook terug naar de hoogtijdagen van de jaren 90. Daarnaast wordt Flavours festival uitgebreid met een heuse party area. De Grolsch stage biedt podium voor diverse Nederlandstalige zangers en feestdj’s zoals Dj Jerome (Sex met die kale), Arjon Oostrom en Tim Schalkx. “Die mix van verschillende smaken is uniek in de regio’’. Ik ben er van overtuigd dat het voor nog meer mensen, voor nog meer gezelligheid zoals we hier gewend zijn gaat zorgen”, aldus Bakermans.
De heren van BDE hameren er wel op dat het feest toegankelijk moet blijven voor iedereen. Zo willen ze naast de entreeprijs ook de hapjes en drankjes zo laagdrempelig mogelijk houden. Daarom biedt Budel Dance Events ook allerlei acties aan. Zo zijn er bijvoorbeeld groepstickets. Koop je in één keer acht kaartjes, betaal je er maar zeven. Daarnaast zijn er tal van ‘like en win’ acties op Facebook en wordt je ook via Instagram op de hoogte gehouden van alle ins en outs van het festival.
Flavours is voor ieder wat wils en belooft weer een knallend, maar met de Grolsch stage ook heel feestelijk zomers festival te worden. Op 22 juli om 15:00 uur zal het feest losbarsten op sportpark De Braken in Soerendonk. Voor meer informatie over Flavours zoals tijden, leeftijd, line-up en tickets kun je terecht op de geheel nieuwe website: www.flavours-festival.com.
De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Tickets zijn verkrijgbaar bij Cambrinus Bar, Café De Capucijner, Queens, De Zuiderpoort in Budel en bij Mr. Piepers en De Bout in Soerendonk. Kaartjes zijn natuurlijk ook online te koop via www.flavours-festival.com.

Powered by Blog Grabber