Folk in Theaterboerderij Boeket

Op 30 september vindt er een bijzonder muziekevenement plaats in Theaterboerderij Boeket (Rosselsweg 3, Nederweert). De verschillende bands die optreden zijn Lily and Company (UK) met speciale gast Pieter…Folk in Theaterboerderij Boeket

12-09-2017 12:34 – Ingezonden door Redactie

Op 30 september vindt er een bijzonder muziekevenement plaats in Theaterboerderij Boeket (Rosselsweg 3, Nederweert). De verschillende bands die optreden zijn Lily and Company (UK) met speciale gast Pieter Lightning Smits (NL) en Magic Moments of Scotland met Tina en Basil Wolfrhine (Sco/Dld). Topact is Devil in the Kitchen (Sco/NL) met speciale gast Dave Mullenny (Ier). De beste ingrediënten zijn aanwezig om er een bijzondere avond van te maken.

Fantastische Ierse en Schotse muziek, aangename atmosfeer en een enthousiast publiek.
De hoofdact is Devil in de Kitchen met hun fantastische Jigs, Reals en songs uit Schotland en Ierland wordt ondersteunt door Dave Mullenny. Bijzondere aandacht verdient Dave Mullenny uit Belmullet in Ierland. Hij heeft gespeeld en opnames gemaakt met o.a  Niamph Parsons, De Dannan en The Chieftains. De fantastische groep Lily and Company maken ook deel uit van het programma. Moeder Julie en dochters Lilly en Sophie brengen een mix van folk, klassiek en jazz.  Ze worden ondersteund door de Electrifying  gitaarspel van Pieter Smits. Tina en Basil Wolfrhine presenteren live op het podium de traditionele melodieën van Schotland in een episch Celtic popmuziek mix met Mythisch synthesizer, ritmische Keltische drums en meeslepende stemmen. Het hele optreden wordt opgenomen en uitgezonden door de Duitse tv maatschappij Schotten TV. De deuren gaan open om 19.30 uur en de inkom bedraagt €12,5 in voorverkoop, €15 aan de kassa.

Powered by Blog Grabber