Geslaagde Clubkampioenschappen Turnlust

Op zondag 18 juni stonden voor alle turnsters en turners van Turnlust de jaarlijkse clubkampioenschappen op het programma. In totaal verschenen bijna 100 turnsters en turners aan de start. Namens hen een…Geslaagde Clubkampioenschappen Turnlust

23-06-2017 08:57 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 18 juni stonden voor alle turnsters en turners van Turnlust de jaarlijkse clubkampioenschappen op het programma. In totaal verschenen bijna 100 turnsters en turners aan de start. Namens hen een dikke merci aan iedereen die heeft geholpen om de clubkampioenschappen mogelijk te maken!
 
In de ochtend was het de beurt aan ruim 60 turners en turnsters op recreatieniveau en de jong talent-groep. ’s Middags volgden de wedstrijdgroepen. Onder aanmoediging van alle supporters, die ondanks het mooie weer op de tribune plaatsnamen, heeft iedereen laten zien wat er dit jaar tijdens de lessen geleerd is. Na afloop werden alle deelnemers beloond met een medaille en een diploma. Per niveau mochten de beste drie deelnemers hun medaille op het podium in ontvangst nemen:
 
Recreatiemeisjes niveau 4 (6 jaar): 1 Esmée Wilbers, 2 Senna Pasveer, 3 Jiffeny Zhang;
Recreatiemeisjes niveau 4 (7+ jaar): 1 Senne van Gestel, 2 Kiara Kennis, 3 Sara de Jong;
Recreatiemeisjes niveau 3: 1 Roos van Kerkhoven, 2 Lenneke de Windt, 3 Evi van Kerkhoven;
Recreatiemeisjes niveau 2: 1 Isabel Zhong, 2 Tessa Hompes, 3 Zita Hoeben;
Recreatiemeisjes niveau 1: 1 Bassma Boubrik, 2 Kyara Wijnen, 3 Fem van Leeuwen;
Jongens: 1. Daan Ben Salem; 2. Kiran van Velthoven; 3. Mike Boogers;
Jong talent groep: 1 Jilke Verbelen, 2 Auke Geenen, 3 Lou Schildermans;
Wedstrijdgroep divisie 6 en D3: 1 Phil van de Kruijs, 2 Eva de Kok, 3 Mackenzie Hekkens;
Wedstrijdgroep divisie 2-3-4 onderbouw: 1 Fleur Slegers, 2 Fleur Boelens, 3 Sara van Bakel;
Wedstrijdgroep divisie 2-3-4 bovenbouw: 1 Merel van Breugel, 2 Maudi op den Buijsch, 3 Linda Broers.
 
Komend weekend wordt het wedstrijdseizoen van Turnlust afgesloten met de hoogst haalbare districtsfinale voor de 4e divisie. Maartje van Ool, Aniek van Geldorp en Linda Broers gaan in Kaatsheuvel de strijd aan met turnsters uit Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Vanaf 1 juli gaan wij van een welverdiende vakantie genieten, zodat we er vanaf 1 september weer fris en fruitig tegenaan kunnen!

Powered by Blog Grabber