Grenzeloos trappen

Onder deze noemer hebben is voor de lokale fietser als de verblijfstoerist een project uitgewerkt. Dit is een samenwerking van Café de Moesdijk in Weert en Café de Vegtes uit Hamont. Wat houdt dit project in?  Er is een mooie fietsroute uitgestippeld die de fietser leidt langs de prachtige natuur aan…Grenzeloos trappen

19-06-2017 09:09 – Ingezonden door Redactie

Onder deze noemer hebben is voor de lokale fietser als de verblijfstoerist een project uitgewerkt. Dit is een samenwerking van Café de Moesdijk in Weert en Café de Vegtes uit Hamont. Wat houdt dit project in?  Er is een mooie fietsroute uitgestippeld die de fietser leidt langs de prachtige natuur aan beide zijden van de grens tusen België en Nederland en die de twee limburgen met elkaar verbindt.  De route bedraagt in totaal om en bij de 50 km en halfweg kan men uitrusten en genieten in een van beide cafeetjes.  Vanaf Juni tot en met september kan je de route fietsen startend vanuit Café Vegtes of Café de Moesdijk. Voor aanvang ontvang je de gedetailleerde route en kunnen de deelnemers genieten van een kopje koffie, thee of frisdrank en ontvang je consumptiebonnen voor hapjes/drankjes bij het rustpunt in Weert of Hamont (afhankelijk van de locatie waarvan wordt vertrokken)  Bij aankomst kan je nog genieten van een echte trappist of speciaal biertje alsook van een hapje. Starten kan dagelijks behalve maandag en woensdag vanuit café De Moesdijk Roermondseweg115, Weert vanaf 13.00 uur. En vanuit café de Vegtes dijk 66 Hamont.

Powered by Blog Grabber