HAC Weekblad editie 16 juni

HAC Weekblad heeft een zomerse voorpagina met daarop onder meer Hockeyclub Cranendonck en de St Antoniusprocessie in Achel. Verder in ons blad…Braderie en Moonlightshoppen, As We See It-expositie in Neerpelt,…HAC Weekblad editie 16 juni

16-06-2017 10:58 – Ingezonden door Redactie

HAC Weekblad heeft een zomerse voorpagina met daarop onder meer Hockeyclub Cranendonck en de St Antoniusprocessie in Achel. Verder in ons blad…Braderie en Moonlightshoppen, As We See It-expositie in Neerpelt, ‘Lens op de Mens’ in Overpelt, De Kringloopfietsroute, Gouden Bruiloft in Hamont, KinderVakantieWerk Budel, Escape Outdoor Festival in Maarheeze, het Ecotuinfeest in Neerpelt, De Goede Doelen pagina met aandacht voor de Voedselbank Weert, Zangkoor Zingmares, Achel gaat uit zijn dak, Sportivo Cranendonck op de Sport- en gezondheidspagina en daarnaast natuurlijk aandacht voor sport, de puzzels, de columns, enzovoorts! Veel leesplezier!

Powered by Blog Grabber