Harmonie EMM en Experience geven concert

Zondag 25 juni a.s. verzorgen het harmonie-orkest en de slagwerkgroep van harmonie EMM tezamen met het koor Experience uit Budel een middagvullend muzikaal programma in de Wim van Doornekiosk te Eindhoven (nabij het Parktheater).  Het koor Experience zal de ‘aftrap’ verzorgen om 14.00 uur.  Geurende…Harmonie EMM en Experience geven concert

24-06-2017 11:58 – Ingezonden door Redactie

Zondag 25 juni a.s. verzorgen het harmonie-orkest en de slagwerkgroep van harmonie EMM tezamen met het koor Experience uit Budel een middagvullend muzikaal programma in de Wim van Doornekiosk te Eindhoven (nabij het Parktheater).  Het koor Experience zal de ‘aftrap’ verzorgen om 14.00 uur.  Geurende hun 45 minuten durend optreden brengt zij een zeer afwisselend programma met eigen solisten, in verschillende talen en uit diverse genres. Het 50 zangers tellende koor Experience staat onder leiding van Sylvia Berghs en heeft onlangs haar 15e verjaardag gevierd met een fantastisch concert.  Het koor wordt begeleid door een fantastische combo.  Daarna is de slagwerkgroep van EMM Budel o.l.v. Guido Pouwels aan de beurt met een verrassend swingend ‘zomers’ optreden.  Tot besluit zal omstreeks 15.30 uur het groot harmonie orkest van Harmonie EMM Budel o.l.v. Hans van der Velden een optreden verzorgen waaraan tevens vijf ‘Buulse Proms’-solisten zullen meewerken.      
Kom dus op zondag 25 juni a.s. gezellig naar Eindhoven om in de stemming te komen voor de naderende Buulse Proms 2017 en laat u verrassen door muziek als Liefs uit Londen, 9 million Bicycles, Can’t help falling in Love, Nathalie, Raindance en Scarborough Fair en nog veel meer.  De entree is gratis.

Powered by Blog Grabber