Hart voor HomeRide

Tom Dumoulin heeft de roze trui, maar Treetops on Tour gaat voor de hartjestrui! En daarvoor hebben wij uw hulp hard nodig. Lees hieronder hoe u kunt helpen. Om geld op te halen voor HomeRide, een fietstocht van 500 km ten bate van de Ronald McDonaldhuizen, heeft Treetops on Tour de Heldenkalender in…Hart voor HomeRide

19-06-2017 08:56 – Ingezonden door Redactie

Tom Dumoulin heeft de roze trui, maar Treetops on Tour gaat voor de hartjestrui! En daarvoor hebben wij uw hulp hard nodig. Lees hieronder hoe u kunt helpen.
Om geld op te halen voor HomeRide, een fietstocht van 500 km ten bate van de Ronald McDonaldhuizen, heeft Treetops on Tour de Heldenkalender in het leven geroepen. Een kalender met foto’s en verhalen van echte vechtertjes en hun families. Deze kalender is slechts één van de vele acties die wij hebben georganiseerd, maar wel een hele succesvolle. Omdat er 70 teams aan HomeRide meedoen, zijn er ontelbaar veel acties opgezet, maar die van ons is natuurlijk de beste!
Wat kunt u doen?
U kunt stemmen op onze Heldenkalender als leukste actie. Het team dat de meeste stemmen krijgt, mag de HomeRide fietsen in de hartjestrui! Wat zou dat een kroon op ons harde werk zijn. Het enige dat u hoeft te doen, is op de officiële Facebookpagina van HomeRide te stemmen op onze kalender. Stemmen is mogelijk vanaf 14 juni 14.00 u tot 22 juni 15.00 u. Na het stemmen blijven er 3 acties over. Een kinderjury kiest op vrijdag 23 juni uit deze drie overgebleven acties de uiteindelijke winnaar. Leuk he?
U kunt zorgen dat Treetops on Tour bij de Kinderjury terecht komt! Stem vanaf 14 juni 14.00 via Facebook op ons. Alvast bedankt voor uw hulp.

Powered by Blog Grabber