Herdenkingen kapel Haart en Witteberg

Het stadsbestuur en RAF-Memorial Hamont-Achel nodigen u vriendelijk uit op de herdenkingsplechtigheid voor gesneuvelde bemanningsleden van de Royal Air Force. Tijdens de Tweede Wereldoorlog crashten in…Herdenkingen kapel Haart en Witteberg

20-06-2017 08:42 – Ingezonden door Redactie

Het stadsbestuur en RAF-Memorial Hamont-Achel nodigen u vriendelijk uit op de herdenkingsplechtigheid voor gesneuvelde bemanningsleden van de Royal Air Force. Tijdens de Tweede Wereldoorlog crashten in Hamont-Achel drie Britse bommenwerpers. Daarbij lieten 11 bemanningsleden het leven. De plechtigheden vinden plaats op zaterdag 24 juni 2017 om 14.00 uur aan de kapel op de  Haart in Hamont en om 15.00 uur aan de kapel op de Witteberg in Achel. De herdenkingsplechtigheden worden bijgewoond door overzeese familieleden van bemanningsleden. Na de plechtigheid in Achel biedt het stadsbestuur een drink aan in GC Michielshof.

Powered by Blog Grabber