Hernieuwde Levenskracht Budel

Hernieuwde Levenskracht Budel organiseert diverse activiteiten door het jaar heen. Daarbij wordt ook twee keer een loterij gehouden. Enkele weken geleden vond de jaarlijkse verrassingsreis plaats en is…Hernieuwde Levenskracht Budel

12-06-2017 08:49 – Ingezonden door Redactie

Hernieuwde Levenskracht Budel organiseert diverse activiteiten door het jaar heen. Daarbij wordt ook twee keer een loterij gehouden. Enkele weken geleden vond de jaarlijkse verrassingsreis plaats en is een grote groep zieken en gehandicapten naar Hilvarenbeek geweest naar het orgel- en kermismuseum. Bij terugkomst werd er een uitgebreide maaltijd geserveerd in Gemeenschapshuis de Reinder in Budel Schoot. Daar werd ook een loterij gehouden waarbij het gezin Mateijsen er met de hoofdprijs vandoor ging: een rondvlucht boven Cranendonck.
 
Op 4 juni is het gezin Mateijsen uit Budel met een vliegtuigje mee geweest en hebben ze een rondvlucht boven Cranendonck gemaakt. Daarvoor willen ze de Hernieuwde Levenskracht heel hartelijk voor danken! Het was een fantastische belevenis om Cranendonck eens van boven te zien. Het was heel helder weer, dus men kon ver weg kijken. Voor meer info betreffende de Hernieuwde Levenskracht: www.hernieuwdelevenskracht.nl

Powered by Blog Grabber