Het Ledûb Toernooi wordt ‘gewoon weer’ een groot feest

Volgend weekend is het alweer zover: het 47e Ledûb Volleybal Toernooi. 3 dagen die volledig in het teken zullen staan van volleybal, feest en gezelligheid.Het Ledûb Toernooi wordt ‘gewoon weer’ een groot feest

03-06-2017 09:30 – Ingezonden door Redactie

Volgend weekend is het alweer zover: het 47e Ledûb Volleybal Toernooi. 3 dagen die volledig in het teken zullen staan van volleybal, feest en gezelligheid.
Veel zal gaan volgens het oude recept: +/- 200 teams strijken op 9, 10 en 11 juni neer op het sportpark in Budel voor een potje volleybal op laag en hoog niveau. Dit zal niet alleen op gras gebeuren, ook de zandbak wordt weer gereed gemaakt voor de 1e divisie beach dames- en herencompetitie. Voor de kleine kinderen is er een springkussen, stormbaan en zweefmolen. Daarnaast verzorgt Klikkelstein de hele dag door kinderactiviteiten.
 
Dit jaar zullen de deelnemers echter ook een aantal nieuwe dingen om zich heen zien. Op vrijdag staat er namelijk een foodtruck op de camping. ‘Di Maestro’ zal de lekkerste pizza’s en flammkuchen bakken. Ook zijn er dit jaar voor het eerst overheerlijke tosti’s. Deze zijn de hele dag door te verkrijgen. De Aziatische keuken wordt ook niet overgeslagen. ’s Avonds gooit Tan Loempia namelijk de Vietnamese loempia’s in het vet. Voor de friet en snack liefhebbers is er ook goed nieuws; je kunt dit jaar niet alleen ’s avonds, maar ook overdag genieten van een frietje met of een friet speciaal.
 
Dat is nog niet alles. Er zal namelijk een grote truss tent op het sportpark staan waar DJ Carlo en DJ Siem overdag zullen draaien. Daarnaast heeft IDUN Minerals ervoor gezorgd dat niemand minder dan Miss Nederland, Zoey Ivory, zondag langskomt. Deze prachtige dame gaat graag met iedereen op de foto.
 
In de Zuiderpoort zal het feest ook weer doorgaan tot in de late uurtjes. Royal Beat en Khick zijn de feestbands dit jaar en achter de draaitafel zullen RAZZO, JAY-D en Bexter staan. Er kan dus geconcludeerd worden dat het Ledûb Volleybal Toernooi ‘gewoon weer’ een groot feest gaat worden. Inschrijven kan nog tot en met 5 juni op www.ledubtoernooi.nl

Powered by Blog Grabber