Hockeyclub Cranendonck werkt toe naar jubileumweekend

Komend weekend even geen sportieve activiteiten bij hockeyclub Cranendonck. Uiteraard wordt er wel getraind, tijdens het Pinksterweekend zijn er geen competitiewedstrijden. Dit betekent echter niet dat…Hockeyclub Cranendonck werkt toe naar jubileumweekend

03-06-2017 09:33 – Ingezonden door Redactie

Komend weekend even geen sportieve activiteiten bij hockeyclub Cranendonck. Uiteraard wordt er wel getraind, tijdens het Pinksterweekend zijn er geen competitiewedstrijden. Dit betekent echter niet dat er niets gebeurt. Er wordt hard gewerkt aan de finishing touch van het vernieuwde clubhuis, de voorbereidingen voor het jubileumweekend zijn in volle gang én verschillende teams zijn nog in de race voor de titel.
Dames 2: kans op titel
De competitie voor de junioren loopt tot en met zaterdag 10 juni aanstaande. Tijdens het Jubileumevent worden de kampioenen van de najaars-, zaal- en voorjaarscompetitie gehuldigd. Op dit moment is er nog een juniorenteam in de race voor de titel. Bij de senioren loopt de competitie iets langer door. En ook daar kent HCC nog een potentiele kampioen. Dames 2 staat op dit moment tweede, met twee punten achterstand op de nummer 1. Het programma voor Dames 2 van HCC is op papier wat zwaarder, echter de 5-1 overwinning op Oranje Rood van afgelopen weekend geeft de dames hopelijk voldoende vertrouwen om voor de volle winst te gaan én te hopen op een misstap van HOD, de huidige nummer één in de poule.
Programma jubileumweekend
Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni vinden er vele jubileumactiviteiten plaats. Op vrijdagavond gaat het feestweekend van start met een reünie van oud-leden. Op zaterdag vinden overdag de slotwedstrijden van de juniorencompetitie plaats en vanaf 16.00 uur start het Jubileumfeest. Onder meer komt burgemeester Marga Vermue voor de officiële opening van het vernieuwde clubhuis en wordt het nieuwe, meerjarige sponsorcontract getekend met Rabobank Weerterland en Cranendonck. Aansluitend een heerlijke barbecue en swingende feestavond. Op zondag 11 juni speelt Heren 1 thuis tegen Heesch en is er de Whipe-out-competitie. Een sportieve strijd waarbij de hockeyskills niet het belangrijkste zijn.
 
Verbouwing clubhuis
Afgelopen weken is er hard gewerkt aan het clubhuis. De binnenzijde is volledig gestript. Afgelopen weken werden de contouren van het nieuwe clubhuis steeds beter zichtbaar. Komende dagen worden de puntjes op de i gezet. Het eind resultaat? Dat is te bewonderen tijdens het HCC Jubileumfeest.

Powered by Blog Grabber