Hoortrunners sterk

Hoortrunners hebben in de 16 km van ‘Maastrichts Mooiste’ vele bergen moeten overwinnen. Bergen waar geen einde aan leek te komen. Vooral de eerste berg,  de Sint Pietersberg, was afzien voor de lopers….Hoortrunners sterk

16-06-2017 08:42 – Ingezonden door Redactie

Hoortrunners hebben in de 16 km van ‘Maastrichts Mooiste’ vele bergen moeten overwinnen. Bergen waar geen einde aan leek te komen. Vooral de eerste berg,  de Sint Pietersberg, was afzien voor de lopers.  ‘Kei-kapot’ kwamen de acht Hoortrunners boven. Toch hebben deze acht Hoortrunners allemaal goed de finish gehaald en met steun van de vele Hoortrunners-supporters die mee gegaan waren. Na de finish was het weer een leuk terugzien,  zodat alle Hoortrunners tevreden naar Budel konden afreizen. Maar er was eerst nog wat verkoeling op het terras. Het was verdiend….Proficiat!

Powered by Blog Grabber