Informatieavond Botert ’t nog?

Het doorbreken van grenzen en het leggen van verbindingen. Dat is het doel van de culturele manifestatie Botert ‘t nog? die op 1 juli volgend jaar wordt gehouden door Cultuurcraan Cranendonck en de cultuurraad…Informatieavond Botert ’t nog?

12-09-2017 09:26 – Ingezonden door Redactie

Het doorbreken van grenzen en het leggen van verbindingen. Dat is het doel van de culturele manifestatie Botert ‘t nog? die op 1 juli volgend jaar wordt gehouden door Cultuurcraan Cranendonck en de cultuurraad van Hamont-Achel. De plannen voor de manifestatie worden op donderdag 28 september nader toegelicht tijdens een informatieavond in gemeenschapshuis De Borgh in Budel. De cultuurraad van Hamont-Achel en Cultuurcraan Cranendonck roepen alle verenigingen en individuele muzikanten, toneelspelers en kunstenaars op die mee willen denken of deel willen nemen aan het evenement deze brainstormavond te bezoeken. Het wordt een avond die onder meer in het teken staat van kennismaken. “Daarnaast gaan bedenken wat we allemaal kunnen organiseren. Iedereen die een bijdrage wil leveren is welkom”, aldus Angeline Maas, projectleider en bestuurslid van Cultuurcraan Cranendonck. Ze organiseert het evenement samen met Toon Duisters, voorzitter van de cultuurraad van Hamont-Achel.
De informatieavond op 28 september begint om 20.30 uur. Gemeenschapshuis De Borgh ligt aan de Doctor Ant. Mathijsenstraat 15 in Budel. Voor meer informatie en aanmelden: uitpunt@hamont-achel.be, info@cultuurcraan.nl

Powered by Blog Grabber