Jeugdkamp Rood-Wit ’67

Vorige week vond het jaarlijkse jeugdkamp van Rood-Wit ’67 weer plaats. Ook het jeugdkamp stond in het teken van het 50-jarig jubileum; voor alle groepen was er een extra dag ingepland. De weergoden waren…Jeugdkamp Rood-Wit ’67

23-06-2017 09:02 – Ingezonden door Redactie

Vorige week vond het jaarlijkse jeugdkamp van Rood-Wit ’67 weer plaats. Ook het jeugdkamp stond in het teken van het 50-jarig jubileum; voor alle groepen was er een extra dag ingepland. De weergoden waren ons gunstig gezind, dus er kon volop genoten worden van alle voetbalspellen en springkussens.  Naast x-stralen stond er dit jaar voor de hogere groepen ook een spannende greppeltocht op het programma. Met kunst en vliegwerk werd geprobeerd om de eindstreep binnen de gestelde tijd te halen, waarna nog genoten kon worden van een heerlijke barbecue.
Als extraatje was er dit jaar een bezoek aan de IJzeren Man in Weert en konden de allerkleinsten zich vermaken in Kinderpret land. Met een uitstekende ondersteuning van het keukenpersoneel en alle vrijwilligers is dit jaar wederom een zeer geslaagd kamp geworden.

Powered by Blog Grabber