Jos Vanbuel clubkampioen bij KMV Neerpelt

Afgelopen zaterdag vond in het lokaal van biljartclub KMV Neerpelt, OC De Kentings te Neerpelt, het hoogtepunt plaats voor de leden van KMV Neerpelt, nl. de eindstrijd van het clubkampioenschap 2016-2017….Jos Vanbuel clubkampioen bij KMV Neerpelt

18-06-2017 12:30 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag vond in het lokaal van biljartclub KMV Neerpelt, OC De Kentings te Neerpelt, het hoogtepunt plaats voor de leden van KMV Neerpelt, nl. de eindstrijd van het clubkampioenschap 2016-2017. Na verschillende voorronden bleven 4 personen over waarvan Gerard Hensen (44p) in de eerste halve finale won van Ivo Vos (72p), en waar Jos Vanbuel (32p) in de 2e halve finale Gerard Coenen (164p) versloeg. Na een mooie eindstrijd die spannend bleef tot op het laatste punt, wist Jos Vanbuel  met 2 puntjes verschil te winnen van Hensen Gerard, en kroont zich zo voor de 3e maal tot clubkampioen van KMV Neerpelt. Proficiat aan alle deelnemers.

Powered by Blog Grabber