K.V.W.C-actie op vrijdag 16 juni in Soerendonk!

Ook dit jaar trekt SJS weer door de Soerendonkse straten om zoveel mogelijk wc papier aan de man te brengen. Dit jaar komen ze niet op zaterdag maar vrijdagavond vanaf 18.00 uur. De opbrengst van deze…K.V.W.C-actie op vrijdag 16 juni in Soerendonk!

15-06-2017 15:25 – Ingezonden door Redactie

Ook dit jaar trekt SJS weer door de Soerendonkse straten om zoveel mogelijk wc papier aan de man te brengen. Dit jaar komen ze niet op zaterdag maar vrijdagavond vanaf 18.00 uur. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het kindervakantiewerk.  Ook dit jaar laden ze de karren weer vol en komen  jullie langs de deuren met wc papier. Dus zorg voor wat extra ruimte in de voorraadkast, dan zien zee jullie graag op vrijdag 16 juni. zee gaan dan vanaf ± 18.00 uur op pad, volgens onder-staande routes.
 
Route 1: Zitterd – ‘t Hool – Het Winkel – Van sevenbornlaan – Cranendonck –
Molenheide – Vlassloot – Kluttershoek – De Heuvel – De Pompers – Fibula
Route 2: Kruisstraat – Sint Jansweg – De Rutjes – Van Schaiklaan  – De Loop – De Wiet – Dorpsakkers – Praatsveld
Route 3 : Dorpsstraat – De Beekstraat – Damenweg – Goorstraat – Eikenschoor –
De Branten – De Olifant
Buitengebied: Roerdomp- Eikenschoor  – Kranenveld – Kouwbergen – Blake beemd – Groenstraat – Moosten – Perkstraat – Strijperdijk – Raadbroekweg – De Bul
Sjs verkoopt  de pakken van 10 rollen 3 laags super zacht toiletpapier voor 4,50 per pak, of 3 voor de speciale prijs van 12,50.
(ps. mede mogelijk gemaakt door JUMBO maarheeze)

Powered by Blog Grabber