Kermis Gastel 2017

Van zaterdag 16 tot en met dinsdag 19 september 2017 wordt het Cornelisplein in Gastel weer omgebouwd tot kermisterrein! De kermis wordt op kermiszaterdag om 19.00 uur officieel geopend door de Wethouder…Kermis Gastel 2017

12-09-2017 09:27 – Ingezonden door Redactie – Archieffoto DeMeus

Van zaterdag 16 tot en met dinsdag 19 september 2017 wordt het Cornelisplein in Gastel weer omgebouwd tot kermisterrein! De kermis wordt op kermiszaterdag om 19.00 uur officieel geopend door de Wethouder Kermiszaken onder begeleiding van Blaaskapel Excelsior. Op zondagmorgen staat de kermis in het teken van de speciale kermismis bij de autoscooter. De mis begint om 10.00 uur. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Op de maandagavond komt vanaf 18.30 uur de ballonnenclown de kinderen verrassen.
Er staan verschillende attracties op de kermis en er zijn diverse eetkraampjes. Daarnaast staat er een feesttent waar lekkere drankjes worden geschonken en mooie muziek wordt gedraaid. Een greep uit de attracties: Autoscooter, Draaimolen, Boksbal, Calypso, Grijpkranen, Lijntrekspel, Schietsalon. Veel kermisplezier!

Powered by Blog Grabber