Kermis Soerendonk 2017

Vanaf zaterdag 24 juni tot en met dinsdag 27 juni 2017 vindt de jaarlijkse kermis in Soerendonk plaats.Kermis Soerendonk 2017

20-06-2017 08:54 – Ingezonden door Redactie

Vanaf zaterdag 24 juni tot en met dinsdag 27 juni 2017 vindt de jaarlijkse kermis in Soerendonk plaats. De kermisattracties worden opgesteld op het Jan Maasplein en de Dorpsstraat. Wethouder Jan van Tulden laat op zaterdag 24 juni om 19.45 uur bij de Autoscooters de kermis van start gaan onder begeleiding van Soeriks Muziekgezelschap. Op de kermis vind je de Autoscooters, Lunapark, Vulcano Power, Grijpkranen, Schietsalon, Draaimolen, Pusher, Snoep en Suikerspin, Lijntrekspel, Gebakkraam, Vuilnisbakkenspel en Visverkoop. Op kermismaandag vermaakt vanaf 19.00 uur clown Desalles het publiek.op het kermisterrein jong en oud met diverse goochelkunsten, grappen en grollen en ballonvouwen. Iedereen is van harte welkom. In verband met de kermis in Soerendonk zijn er wegafsluitingen. Omleidingen worden aangegeven. 

Powered by Blog Grabber