Kindervakantiewerk Budel

De stichting KVW Budel organiseert al 56 jaar activiteiten in de laatste 3 weken van de lagere school vakantie voor de schooljeugd van Budel, Gastel, Schoot en Dorplein groep 3 t/m 8. Onder leiding van…Kindervakantiewerk Budel

19-06-2017 09:13 – Ingezonden door Redactie

De stichting KVW Budel organiseert al 56 jaar activiteiten in de laatste 3 weken van de lagere school vakantie voor de schooljeugd van Budel, Gastel, Schoot en Dorplein groep 3 t/m 8. Onder leiding van een groep enthousiaste organisatoren (vrijwilligers) worden er weer diverse activiteiten georganiseerd.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier in het programmaboekje dat deze week via de scholen verspreid worden. Het inschrijfformulier samen met het inschrijfgeld terug inleveren op school op uiterlijk vrijdag 23 juni. Wij zijn de scholen weer zeer erkentelijk dat zij hun medewerking verlenen. Dit jaar is er een zeer gevarieerd programma samengesteld dat bestaat uit de volgende activiteiten:

Donderdag 10 en vrijdag
11 augustus The summer begins: KVW’s Mad Science (met overnachting). Een activiteit die gehouden wordt op en rondom het beachvollybalterrein van Ledub aan de Poelderstraat welke veel proeven, experimenten en uiteraard sport en spel zal bevatten.

Maandag 14 augustus KVW ’s disney dag. Een ding is zeker… op deze dag kom je diverse disneyfiguren tegen. De dag wordt afgesloten met een spelshow.

Woensdag 16 augustus staat KVW Budel de Max Verstappen challenge op het programma. We gaan als ware snelheidsduivels diverse spelen doen.

Vrijdag 18 augustus gaat het KVW met de bus naar pretpark Irrland in Kevelaar. (info op de website van Irrland). Een prachtige locatie voor een mooie dag.

Zondag 20 augustus is de jaarlijks terugkerende spektakeldag met wederom nieuwe en spectaculaire attracties, zoals de interactieve muur de megadrakenbaan en de bungee trampolines (bekend van de kermis) en het rode draad spel. Uiteraard staan er nog meer attracties opgesteld op deze mooie feestelijke dag. Zoals elk jaar is hier weer een gezellig KVW terras waar iedereen welkom is. De activiteit vindt plaats op het beachvolleybalterrein.

Het KVW Budel wordt afgesloten met de KVW Budel van Hunsel en Govers avondwandelvierdaagse 7.5 en 12.5 km. De vierdaagse wordt gelopen op dinsdag 22 t/m vrijdag 25 augustus. De afsluiting is op vrijdag 25 augustus op het beachvolleybalterrein van Ledub aan de Poelderstraat door de burgemeester van Cranendonck en het KVW bestuur. Hierna is het nog lang gezellig. Verdere info over KVW Budel is te vinden op de website: www.kvwbudel.nl
en uiteraard in de programmaboekjes. Ouders van kinderen die buiten Budel naar school gaan kunnen een programmaboekje ophalen bij Jan Ras, Pepijn van Herstalstraat 36 in Budel (tel 0031 6-51167551) vanaf donderdag graag na 18.00 uur. KVW zoekt ook nog vrijwillige leiding voor bovenstaande activiteiten. (muv Irrland) Aanmelden en info kan ook bij Jan Ras of bij Nico.v.Deurzen (tel 06-11332498) Ouders die mee willen doen als vrijwillige leiding kunnen het inschrijfformulier in het programmaboekje invullen.

De allereerste activiteit van het KVW vindt echter plaats op zaterdag 1 juli in samenwerking met MTC de Cityriders welke dan het klimroostreffen organiseren. Deze activiteit heet motortje schieten. Vanaf 15.00u vindt deze activiteit plaats op het circusterrein aan de poelderstraat. Ook kan er gebruik worden gemaakt van enkele luchtkussens en kan een rondritje gemaakt worden op een trike. Het KVW Budel rekent weer op alle medewerking.

Powered by Blog Grabber