Kleurwedstrijd

Half september verschijnt “Hoog in de lucht”, het nieuwe prentenboek van Hanneke Frenken. Hanneke Frenken is de schrijfster en illustrator van “De Zonnebloem”/”The Sunflower”. Wil jij het allereerste (gesigneerde) exemplaar winnen? Doe dan mee met de kleurwedstrijd!Kleurwedstrijd

12-06-2017 08:46 – Ingezonden door Redactie

Half september verschijnt “Hoog in de lucht”, het nieuwe prentenboek van Hanneke Frenken. Hanneke Frenken is de schrijfster en illustrator van “De Zonnebloem”/”The Sunflower”. Wil jij het allereerste (gesigneerde) exemplaar winnen? Doe dan mee met de kleurwedstrijd!
 
Dit moet je doen:
1. Print de kleurplaat.
2. Kleur en versier de plaat zo mooi mogelijk.
Alles mag, kleuren, verven, schrijven, knippen, plakken, glitters… Alles wat jij mooi vindt.
3. Maak een foto.
4. Stuur de foto door naar info@scriboart.nl Vermeld hierbij wel je naam, leeftijd en woonplaats.
Meer info over de wedstrijd is te vinden op de site. www.scriboart.nl

Powered by Blog Grabber