Knuffelbeervliegen bij Modelbouwclub Weert

Voor alle kinderen die een knuffel hebben (en welk kind heeft er geen?) wordt er op zondag 11 juni bij MBC Weert een zogenaamde berenvliegdag georganiseerd.Knuffelbeervliegen bij Modelbouwclub Weert

09-06-2017 15:32 – Ingezonden door Redactie

Voor alle kinderen die een knuffel hebben (en welk kind heeft er geen?) wordt er op zondag 11 juni bij MBC Weert een zogenaamde berenvliegdag georganiseerd.
De kinderen mogen met hun knuffels naar ons veld komen waar deze een vlucht kunnen maken in een van onze mooie vliegtuigen. Vanaf 11.00u zijn jullie welkom en de rondvluchten gaan door tot 16.00u.
 
Aan het begin van ons mooie vliegveld hebben we een incheck-balie gemaakt. Daar worden de tickets uitgedeeld en de kinderen worden door de juiste ‘Departure-gate’ begeleid naar het juiste vliegtuig. Hier kan de keuze gemaakt worden om mee te gaan als piloot of als passagier.  Als het vliegtuig weer geland is kunnen de kinderen ook nog een vliegbrevet ophalen, als bewijs dat de knuffel heeft meegevlogen. Voor wachtende kinderen hebben we een schminckstand en ook een springkussen opgesteld en voor wachtende ouders hebben we een natje en een droogje. Het veld van de MBC Weert is gelegen aan de  Hoogbosweg in Weert, nabij afrit 38 van de A2 (Weert Noord). Vanaf deze afrit is het veld duidelijk aangegeven met bordjes. Afstand afrit – vliegveld is ongeveer 1 km. De entree is gratis, dus kom allemaal op 11 juni met je knuffel naar ons veld.
 
Zie ook: www.mbcweert.nl
Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Frank Stevens, tel. 06 13702451

Powered by Blog Grabber