Knutselen in ’t Buuls zitje

Er is weer een leuke knutselmiddag in ’t Buuls zitje en dat op de nieuwe locatie. Wist je dat je van oude binnenbanden van fietsen tal van leuke voorwerpen kunt maken? Lenie en Anita die de hobbynamiddag…Knutselen in ’t Buuls zitje

10-09-2017 17:20 – Ingezonden door Redactie

Er is weer een leuke knutselmiddag in ’t Buuls zitje en dat op de nieuwe locatie. Wist je dat je van oude binnenbanden van fietsen tal van leuke voorwerpen kunt maken? Lenie en Anita die de hobbynamiddag organiseren, zullen dat de deelnemers tonen. Zij gaan met die banden hoedjes maken, die je cadeau kunt geven of thuis aan de muur kunt hangen.  De hoedjes worden creatief versierd met allerlei voorwerpen, zoals vele soorten kraaltjes of bloemetjes. De middag is toegankelijk voor iedereen, jong of oud. Omdat de lesgeefsters iedereen goed willen begeleiden, is er slechts plaats voor tien personen. Snel inschrijven is dus de boodschap.  De middag zal plaatsvinden op woensdag 20 september en begint om 13 uur en duurt tot 16 uur. De kosten bedragen vijf euro: als je je eigen  versiermateriaal meeneemt, dan worden die uiteraard minder.
Het adres van ’t Buuls zitje is Dr. Ant. Mathijsenstraat 32 , tegenover de Borgh. Je kunt je opgeven via de Facebookpagina of via mail buulszitje@gmail.com of even binnenlopen en je naam op het inschrijfformulier zetten.

Powered by Blog Grabber