Kom er in, Soerendonk

De meeste scholen zijn opnieuw begonnen, de vakantie zit er voor de meeste onder ons weer op. Dus vond “Kom er in” van Soerendonk het weer tijd om iets van zich te laten horen. Onder het genot van de nodige…Kom er in, Soerendonk

14-09-2017 11:35 – Ingezonden door Redactie

De meeste scholen zijn opnieuw begonnen, de vakantie zit er voor de meeste onder ons weer op. Dus vond “Kom er in” van Soerendonk het weer tijd om iets van zich te laten horen. Onder het genot van de nodige kopjes koffie hebben zij een nieuwe activiteit bedacht voor de komende tijd.
Twee ervaren dames op het gebied van ‘quilten’ Jaqueline en Riek zijn begonnen met de voorbereidingen om de bezoekers de basisbeginselen van dit handwerk aanleren. Zoals je op de foto kunt zien, hebben ze er zin.
Als je het leuk vindt om aan te sluiten bij die nieuwe activiteit, dan ben je welkom op maandag 18 september om 10.30 uur in Den Donck.
De lesgeefsters vragen je wel om het volgende mee te nemen: katoenen lapjes, een schaar, naaigaren ecru of lichtbeige, een naainaald, een liniaal, een zwart potlood, een puntenslijper, knopspelden met speldenkussen, en vingerhoed en een deksel van een kartonnen vlaaidoos.

Natuurlijk kun je ook gewoon binnenlopen voor een praatje of een kopje koffie of thee.
Mariëtte Claessens, de sociaal makelaar in Soerendonk, is elke maandagochtend aanwezig. Een afspraak maken is niet nodig. Heb je een vraag of wil je haar eens persoonlijk ontmoeten, loop dan gewoon even binnen.
Voor vragen over de activiteit of over “Kom er in”, mail naar komerinsoerendonk@gmail.com. “Kom er in” is elke maandag geopend vanaf 10.30 uur.

Powered by Blog Grabber