Koningsschieten KBO bij de Schut van Buul

Zaterdag 4 juni werd het jaarlijkse koningsschieten van de KBO afdeling Budel gehouden bij de Schut van Buul. Nadat het druppelen vanuit de lucht was gestopt kwamen er zo’n 35 leden van de KBO binnengedruppeld….Koningsschieten KBO bij de Schut van Buul

11-06-2017 11:40 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 4 juni werd het jaarlijkse koningsschieten van de KBO afdeling Budel gehouden bij de Schut van Buul. Nadat het druppelen vanuit de lucht was gestopt kwamen er zo’n 35 leden van de KBO binnengedruppeld. De koffie/thee en de vlaai stond klaar om de spannende middag te kunnen starten en werd er geloot voor de volgorde van het schieten. De schietcommissie van de Schut had niet stil gezeten in het winterseizoen en hadden zitten knutselen om weer op een vogel te kunnen schieten. De 4 dames en 13 heren van de KBO die mee schoten voor de Koningstitel hadden de primeur om de vogel naar beneden te knallen. Dat er goed was geknutseld bleek wel uit het feit dat er veel kogels op de vogel moesten worden afgevuurd. Het was uiteindelijk Jack Teeuwen die met het 202e schot de vogel naar beneden schoot en daardoor de titel van Koning 2017 voor zich opeiste. Na de uitreiking van de beker werd de BBQ gestart en kon men zich het buikje rond eten. De afspraakjes voor 2018 werden weer gemaakt en rond de klok van zevenen keerden de “oudjes” voldaan weer naar huis, ondanks dat de hemelsluis weer open was gegaan.

Powered by Blog Grabber