Kunstacademie NIKO bezwijkt voor ’t Herent

Afgelopen zaterdag werden de kinderen van de tekenacademie NIKO uit Herent door Stijn Lauwers uitgenodigd om samen met Juf Lisa Janssen de “buis” van het speelpleintje Bettebos in een artistiek kleedje…Kunstacademie NIKO bezwijkt voor ’t Herent

24-06-2017 11:57 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag werden de kinderen van de tekenacademie NIKO uit Herent door Stijn Lauwers uitgenodigd om samen met Juf Lisa Janssen de “buis” van het speelpleintje Bettebos in een artistiek kleedje te steken. Ook deze actie kaderde in het project “Iedereen Voornaam” dat deel uitmaakt van “Neerpelt bezwijkt voor ’t Herent”.  
Er werden silhouetten van de kinderen op de buis getekend die nadien met flitsende kleuren overschilderd werden. Zo werd de laatste tekenles van het jaar wel erg bijzonder. Iedereen was dan ook apetrots op het prachtige resultaat! Benieuwd? Fiets er gewoon eens langs of kom gewoon naar de inhuldiging op donderdag 29 juni om 15u30!

Powered by Blog Grabber