Leescafé in Achelse Bib

De bibliotheek van Achel pakt uit met een nieuwtje; sinds kort kan je elke dag vanaf 10.00 uur in de foyer terecht om een krant of tijdschrift te lezen. Het bestaande aanbod van de bib van Hamont – waar…Leescafé in Achelse Bib

30-05-2017 11:24 – Ingezonden door Redactie

De bibliotheek van Achel pakt uit met een nieuwtje; sinds kort kan je elke dag vanaf 10.00 uur in de foyer terecht om een krant of tijdschrift te lezen. Het bestaande aanbod van de bib van Hamont – waar het leescafé al langer bestaat – werd daarbij uitgebreid met een aantal nieuwe abonnementen, waaronder De Standaard, Libelle en Knack. De bibliotheken investeren op deze manier nog meer in hun rol als bron van informatie én ontmoetingsplek.
De bib ‘in tweevoud’, zoals dat in Hamont-Achel bestaat, is een kostbaar concept. De boekencollecties, DVD’s, strips en tijdschriften van beide bibliotheken vormen samen een ruim en actueel geheel. De uitwisseling van materiaal tussen beiden is een extra service; een werk dat in de ene bibliotheek aanwezig is, kan op vraag zonder probleem overgebracht worden naar de andere.
Meer info? Neem zeker een kijkje op www.hamont-achel.be/bibliotheek.

Powered by Blog Grabber