Lentefeest KVLV Achel-Centrum

KVLV Achel-Centrum vierde afgelopen dinsdag haar jaarlijks lentefeest. 115 leden genoten van een lekker etentje. De avond zag er iets anders uit dan ze gewend waren. Dat had alles te maken met de bestuursvernieuwing….Lentefeest KVLV Achel-Centrum

20-06-2017 08:52 – Ingezonden door Redactie

KVLV Achel-Centrum vierde afgelopen dinsdag haar jaarlijks lentefeest. 115 leden genoten van een lekker etentje. De avond zag er iets anders uit dan ze gewend waren. Dat had alles te maken met de bestuursvernieuwing. De huidige bestuursploeg werd door de voorzitsters in de bloemetjes gezet en bedankt voor hun inzet de voorbije vijf jaren. Daarom is KVLV ook op zoek naar talenten onder de leden om zo op een of andere manier bij te dragen tot een goed werkende vereniging.  Maar traditiegetrouw was er natuurlijk een ludiek toneeltje als afsluiter!

Powered by Blog Grabber