Loopgroep Cranendonck

Twee drukke lang weekenden achter elkaar voor Loopgroep Cranendonck. Op Hemelvaartsdag hebben Perry Frietman, Jolanda van Tuijl, Elvira Michael en Anneke van de Vorst de 8 kilometer lange PH-trail gelopen…Loopgroep Cranendonck

11-06-2017 11:28 – Ingezonden door Redactie

Twee drukke lang weekenden achter elkaar voor Loopgroep Cranendonck. Op Hemelvaartsdag hebben Perry Frietman, Jolanda van Tuijl, Elvira Michael en Anneke van de Vorst de 8 kilometer lange PH-trail gelopen in Vucht. Zeer warme omstandigheden bij de start om 14.00 uur, een parcours van bospaden en water tot aan de knieën, bier en soep na afloop. Al met al een geslaagd evenement.
Behalve hardlopen kan loopgroep Cranendonck ook voetballen. Op het jubileumtoernooi van VV Maarheeze ging ons team met een prijs aan de haal.
Op eerste Pinksterdag was er de mooie Leudaltrail met een prachtig slingerend parcours door het Leudal over de Litsberg. Aan de 13,8 kilometer deden Marcel Groenen, Perry  Frietman, Sepp van de Wildenberg, Wilma van Kuijk en Jolanda van Tuijl mee. Liesbeth Groenen liep de 21,4 Kilometer.
Ook op de IJzeren Man Volksloop was de loopgroep goed vertegenwoordigd en haalde meerdere bekers van de trimloopcompetitie op. Vijf lopers haalden een podiumplaats in hun categorie: Marjo van de Sterre (1e op de 3,5 km), Geert Hertogs en Rob van Ettinger (beiden 1e op de 7 km), Liesbeth Groenen en Twan Winters (beiden 2e op de 10,5 km).

Powered by Blog Grabber