Lunch mantelzorgers Cranendonck

Naar aanleiding van de vele leuke reacties van vorig jaar organiseert het Steunpunt Mantelzorg samen met diverse zorginstellingen en de gemeente Cranendonck binnenkort opnieuw in iedere dorpskern een gezellige lunch voor mantelzorgers. Tijdens die maaltijd kunt u met diverse mensen uw zorg, wensen en…Lunch mantelzorgers Cranendonck

09-09-2017 15:34 – Ingezonden door Redactie

Naar aanleiding van de vele leuke reacties van vorig jaar organiseert het Steunpunt Mantelzorg samen met diverse zorginstellingen en de gemeente Cranendonck binnenkort opnieuw in iedere dorpskern een gezellige lunch voor mantelzorgers. Tijdens die maaltijd kunt u met diverse mensen uw zorg, wensen en oplossingen bespreken. Waaraan heeft u als mantelzorger behoefte en waarbij kan de gemeente of kunnen de zorginstellingen u helpen?
U kunt ongeacht uw woonplaats kiezen uit een van de volgende locaties:
Maandag 18 september De Borgh in Budel
Woensdag 20 september De Schakel in Budel-Dorplein
Donderdag 21 september De Schaapskooi in Gastel
Dinsdag 26 september Onze School in Maarheeze
Donderdag 28 september De Reinder in Budel-Schoot

U kunt zich online aanmelden op de site www.goedbezigcranendonck.nu
Hebt u vooraf vragen of speciale wensen of hebt u een probleem met het online aanmelden, neem dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg Cranendonck en stuur een berichtje naar: franktoonen@cordaadwelzijn.nl  óf bel met 06-39844550

Powered by Blog Grabber