Mijl van Mares Cyclewear ATB-tocht geheel vernieuwd!

We kunnen wel stellen dat de Cyclewear  ATB-tocht tijdens de Mijl van Mares inmiddels tot de zekerheidjes kan worden gerekend. Al heel wat jaartjes prijkt deze tocht, voor jong en oud, inmiddels op de…Mijl van Mares Cyclewear ATB-tocht geheel vernieuwd!

09-06-2017 15:51 – Ingezonden door Redactie

We kunnen wel stellen dat de Cyclewear  ATB-tocht tijdens de Mijl van Mares inmiddels tot de zekerheidjes kan worden gerekend. Al heel wat jaartjes prijkt deze tocht, voor jong en oud, inmiddels op de wieleragenda . Ook dit jaar verwachten we weer veel deelnemers aan deze prachtige tocht door de bosrijke omgeving van Maarheeze.
Na een aantal jaren de Pan en Grashoek te hebben aangedaan, en uiteraard de beroemde zandbult bij Poort 43 ( voorheen Reiling ),  is er dit jaar een compleet nieuwe route uitgezet. De mannen van het uitpijlteam zijn al enige tijd druk bezig een mooie route samen te stellen voor de ATB-ers. Mooie technische stukken voor de ‘diehards’ en rustige brede paden voor de ‘genieters’ wisselen elkaar in hoog tempo af. Waar de route jullie gaat brengen blijft nog even geheim.
Wat we wel kunnen verklappen is de rustpost onderweg. Waar we voorheen halverwege even terug in de tent aan het parcours konden recupereren, gaan we dit jaar en-route pauzeren. Cyclewear zal onderweg weer een rustpost in gaan richten, waar het aan niets zal ontbreken.
Hebben wij u inmiddels nieuwsgierig gemaakt ? We zien u graag aan de start op zaterdag 29 Juli. De start is om 14:30. Check voor meer informatie www.mijlvanmares.nl. Tot dan !

Bijschrift foto: Altijd genieten bij de Cyclewear  ATB-tocht tijdens de Mijl van Mares

Powered by Blog Grabber