Militaire oefeningen  

In het kader van de opleiding en training van de militaire infanteristen worden er twee oefeningen gehouden in de gemeente. Deze oefeningen vinden plaats van 6 t/m 9 juni en 19 t/m 23 juni 2017. Praktisch…Militaire oefeningen  

31-05-2017 06:53 – Ingezonden door Redactie – Gemeente Cranendonck

In het kader van de opleiding en training van de militaire infanteristen worden er twee oefeningen gehouden in de gemeente. Deze oefeningen vinden plaats van 6 t/m 9 juni en 19 t/m 23 juni 2017. Praktisch gezien houdt dit in dat de militairen verplaatsen tussen de militaire oefenterreinen Oirschot, Weert en Budel. Er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen)munitie op niet militair oefenterrein. Aan deze oefening nemen 32 personen en 8 militaire wielvoertuigen deel. De oefening wordt ondersteund door 3 militaire wielvoertuigen.

Powered by Blog Grabber