Miss Nederland op Ledûb Toernooi

Zoey Ivory komt zondag 11 juni naar het Ledûb volleybal in Budel. Zij is aanwezig van 13.00 tot 17.00 uur in de sponsortent. De sponsoren zijn uitgenodigd met haar op de foto te gaan. Ze is in Budel op…Miss Nederland op Ledûb Toernooi

09-06-2017 15:33 – Ingezonden door Redactie

Zoey Ivory komt zondag 11 juni naar het Ledûb volleybal in Budel. Zij is aanwezig van 13.00 tot 17.00 uur in de sponsortent. De sponsoren zijn uitgenodigd met haar op de foto te gaan. Ze is in Budel op uitnodiging van haar favoriete make up merk IDUN Minerals uit Zweden. Afgelopen jaar heeft Zoey reeds kennis gemaakt met Budel. Zij woonde een workshop bij van IDUN Minerals die gegeven werd door Jolanda Bouwer van Beauty Concepts met haar team visagisten. Miss Nederland doet in september mee aan het RTL programma Dance, Dance, Dance. ‘Miss’ het dus niet!

Powered by Blog Grabber