Molen de Korenbloem Ospel is op za 9 en zo 10 september geopend.

Molen de Korenbloem te Ospel is zaterdag 9 en zondag 10 september open voor het publiek van 10.00 uur tot 16.00 uur.Molen de Korenbloem Ospel is op za 9 en zo 10 september geopend.

14-09-2017 11:29 – Ingezonden door Redactie

Molen de Korenbloem te Ospel is zaterdag 9 en zondag 10 september open voor het publiek van 10.00 uur tot 16.00 uur. U kunt dan de molen bezoeken die dan ook in werking is. Tevens is de molenwinkel geopend. Hier kunt u verschillende meelsoorten kopen incl. de recepten voor het bakken van het ambachtelijke brood. Onder andere Pannenkoekenmix ,Doospelsbroodmix, Turfstekers-en Vlikkestekers meergranen samengesteld van diverse soorten granen gemalen op de molen.
Op bestelling: Cadeau-pakket om een ambachtelijk brood te bakken!
Er zijn rondleidingen met een toelichting op het functioneren van de molen.
Expositie.
Tevens is er een expositie van de kunstschilder Jan van Riet uit Weert.
Jan van Riet ,na zijn pensioen  als vrijwilliger schilderend en begeleidend  van mensen met  dementie ,op twee locaties bij Land van Horne en ook nog twee locaties schilderen met ouderen.
Hij heeft 45 jaar in de grafische industrie gewerkt, in verschillende administratieve functies.
Pas na het volgen van de Certificaatscursus van Theo Vleeshouwers bij het toenmalige Kunstcollege en nog een aantal jaren portret en modeltekenen bij Johannie van Tuel bij Rick in Weert heeft hij enkele exposities gehad. Eerst een solo-expositie in de Theuniskapel in Weert, daarna in de Foyer van het Munttheater.
Samen met Mies Grijmans een expositie in Galerie de Biest en onlangs hebben een aantal van zijn werken gehangen in het restaurant van WoZoCo Laarveld op Hushoven.
U BENT VAN HARTE WELKOM
Voor meer informatie zie ook de website van de molen;  http://dekorenbloemospel.jimdo.com

Powered by Blog Grabber