Musical Annie in De Borgh!!

Lachen…luisteren…kijken en genieten! Live gezongen. Het bekende verhaal over het weesmeisje Annie. Zij is wanhopig op zoek naar haar ouders maar zit ondertussen in het weeshuis. De akelige directrice,…Musical Annie in De Borgh!!

03-06-2017 09:29 – Ingezonden door Redactie

Lachen…luisteren…kijken en genieten! Live gezongen. Het bekende verhaal over het weesmeisje Annie. Zij is wanhopig op zoek naar haar ouders maar zit ondertussen in het weeshuis. De akelige directrice, Miss Hannigan, behandelt de kinderen als vuil. Dan komt er een bezoeker…zij wil een weeskind zoeken voor een miljonair! Dat klinkt annie goed in de oren! Maar helaas zijn er ook oplichters die Annie willen misleiden. Maar hier weet annie wel raad mee.  Alle leerlingen uit Budel en omgeving zijn al  vanaf januari bezig met repeteren. De show is op 18 juni te zien in de Borgh! Maar de eerste show is al uitverkocht en dus komt er een extra show op 18 juni om 18.30 uur! Wilt u kaarten? Koop ze nu snel bij de Borgh!

Powered by Blog Grabber