Muziektherapie voor iedereen met dementie?  

Op woensdag 14 juni was de laatste bijeenkomst van het Alzheimer Café vóór de zomervakantie. Evelien Mescher gaf een boeiende presentatie over de invloed muziek op dementie. Wat doet muziek nu met de persoon…Muziektherapie voor iedereen met dementie?  

22-06-2017 15:22 – Ingezonden door Redactie

Op woensdag 14 juni was de laatste bijeenkomst van het Alzheimer Café vóór de zomervakantie. Evelien Mescher gaf een boeiende presentatie over de invloed muziek op dementie. Wat doet muziek nu met de persoon met dementie en in de hersenen? In treffende filmpjes werden een aantal voorbeelden gegeven.
De ambitie van Evelien: muziektherapie bereikbaar maken voor iedereen! Om dit te bereiken maakt zij een documentaire over dit onderwerp. Kijk voor meer over dit onderwerp op www.miraclesofmusic.nl   Na de zomervakantie start het Alzheimer Café op woensdag 13 september met het onderwerp: gedragsveranderingen en dementie. Voor meer informatie over het Alzheimer Café kunt u contact opnemen met een van
de gespreksleiders. Tel. 0900 333 5555

Powered by Blog Grabber