Nationale Ouderendag 2017

Op de eerste vrijdag van oktober staan de ouderen centraal.Nationale Ouderendag 2017

14-09-2017 13:59 – Ingezonden door Redactie

Op de eerste vrijdag van oktober staan de ouderen centraal. Heel Nederland viert dan de Nationale Ouderendag. Die dag is een eerbetoon aan alle ouderen, zoals moederdag dat is voor alle moeders en vaderdag voor alle vaders.
De Nationale Ouderendag wordt op verschillende manieren gevierd. Op landelijk niveau is het een dag waarop individuele wensen van ouderen worden vervuld, ook in Budel, bij Seniorenvereniging Budel, wordt deze dag gevierd,
Gedurende het jaar strijdt Seniorenvereniging Budel tegen zaken die een bedreiging vormen voor senioren. Denk daarbij aan vitaliteit, zelfstandigheid, participatie, achterstand, uitsluiting en eenzaamheid. Maar de Nationale Ouderendag is een gelegenheid om met alle senioren, alle ouderen van Budel te feesten. Ja, u leest het goed. Niet alleen de senioren die lid zijn van de vereniging, maar alle senioren van Budel die 50 jaar en ouder zijn. De Nationale Ouderendag is een dag om even stil te staan bij het belang van alle senioren in onze samenleving. En dat is nodig, want deze groep wordt steeds groter.
Daarom nodigt de vereniging iedereen uit om op vrijdag 6 oktober 2017 in De Borgh samen de Nationale Ouderendag te vieren. De entree bedraagt 7 euro, inclusief  koffie en vlaai.
De kaartverkoop vindt plaats op donderdag 14 en 21 september 2017 tussen 10.00-11.30 uur in De Borgh.

Powered by Blog Grabber